Четверг, 28.03.2024, 18:25 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2013 » Сентябрь » 25 » На Закарпатті освятили храм Святого Отця Піо (укр. фото)
10:40
На Закарпатті освятили храм Святого Отця Піо (укр. фото)
23 вересня, у селі Ділове, що на Закарпатті, після двохрічних будівельних робіт відбулося освячення храму, покровителем якого було обрано Святого Отця Піо, повідомляє CREDO;

Церемонія святкування розпочалась перед дверима храму, де виконавці будівельних робіт передали єпископу Мукачівської дієцезії Анталу Майне ку ключі від храму, який в свою чергу передав і довірив їх отцю настоятелю, о-декану Ласло Микуляк. Урочистою ходою під супровід радісного та святкового співу до храму ввійшли пресвітери, єпископ та вірні. 



На початку Літургії настоятель храму привітав Його Преосвящениство єпископа Антала Майнек, присутніх деканів, пресвітерів, монахів-лазаристів, які через Святі Місії духовно підготували вірників, греко-католицьких настоятелів та всіх паломників, які прибули, щоб разом святкувати посвяту нового храму.

Очолив урочисту Святу Месу єпископ Антал Майнек. Після вступних молитов Його Преосвященство освятив новозбудований храм.

Виголосив Слово Боже отець Григорій Романович OFMCap, віце-провінціал Ордену Братів Менших Капуцинів. У проповіді о. Григорій розповів про містика і стигматика, монаха-бідняка, Святого о. Піо. Священик закликав вірних за заступництвом о. Піо намагатися «бути людиною, яка покірно молиться»



На знак подяки Господу, вірні принесли дари до вівтаря. Єпископ Антал освятив багатостолітню Євхаристійну чашу та патену.

Наприкінці Євхаристійного святкування єпископ Антал благословив дарохранительницю та святково вклав до неї Євхаристію. 

«В цьому храмі я маю можливість спостерігати свідчення надії і любові у спільноті. І маю надію, що ті хто люблять о. Піо не лише сьогодні, а завше паломництвом навідуватимуть храм» – наголосив єпископ Антал.

Після закінчення урочистості вірники діловецької парафії подякували владиці і присутньому духовенству за їхній візит і всіх запросили на святковий стіл, організований вірними парафії.




Агнеса Зан

Категория: Украина | Просмотров: 769 | Добавил: Andrii40 | Теги: храм, Падре Піо, Мукачівська дієцезія, храми, Майнек | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 529
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz