Четверг, 25.04.2024, 12:48 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2013 » Ноябрь » 28 » Релігійні ВУЗи на підтримку Євромайдану
13:22
Релігійні ВУЗи на підтримку Євромайдану
 Президент УКУ владика Борис (Ґудзяк) та ректор о. Богдан Прах звернулися до спільноти вишу із вдячністю за «громадянську позицію, натхненну євангельськими принципами».

У зверненні до спільноти УКУ сказано: «Ваше змагання за гідність і справедливість — це шляхетне свідчення ближнім в Україні і в усьому світі та правильний крок для забезпечення Вашого з нами майбутнього і майбутнього Ваших  дітей і внуків. Сьогодні Ви вирішуєте Вашу з нами долю. Надія України і всіх людей доброї волі – на Вас! Нехай жоден страх не поселиться у Ваші серця! Нехай молитва буде у Ваших душах, а пісня та усмішка – на Ваших устах. Нехай настрій Ваш буде світлий. Нехай гумор і добрі правила великої гри позначають Ваш стиль. Нехай Бог провадить, кріпить і просвітлює!».

Підтримав євро майдан і ректор Ужгородської української богословської академії УПЦ ім. свв. Кирила і Мефодія та Карпатського університету ім. Августина Волошина проф., архимандрит Віктор (Бедь). У своєму зверненні він наголосив, що «кожний громадянин України, який усвідомлює себе українцем-патріотом, незалежно від етнічного походження, і є гідною людиною, повинен самомобілізуватись і підключитись до політичних акцій на підтримку Євроінтеграції України і протистояти антиукраїнській політиці неукраїнської влади в Україні! Українська нація повинна об'єднатись національно і духовно, і спільно виступити на захист нашої Батьківщини – України на шляху до Євроінтеграції, збереження державного суверенітету та побудови правової держави!»

За словами архимандрита, цими днями українці складають іспит на національну, духовну, політичну і європейську зрілість.

Нагадаємо, раніше ректорат УКУ закликав своїх студентів  не бути байдужимита публічно висловити свою громадянську позицію, обстюючи європейське майбутнє України.






Источник: CREDO


Категория: Украина | Просмотров: 585 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz