Четверг, 02.05.2024, 10:03 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Август » 11 » У Львові на парк ім. Івана Павла ІІ цьогоріч виділили 1,9 млн грн
06:31
У Львові на парк ім. Івана Павла ІІ цьогоріч виділили 1,9 млн грн




У Львові на роботи з будівництва парку ім. Івана Павла ІІ біля собору Різдва Пресвятої Богородиці цього року виділили 1,9 млн грн. За ці кошти замостять доріжки, висадять 3 тис. дерев та ін. Про це 10 серпня на брифінгу повідомив в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта.

Минулого року на парк виділили 1 млн грн з початку будівництва у повному обсязі виконані роботи з влаштування зовнішнього водопостачання, вертикального планування з підсипкою рослинної землі та посівом трави. Влаштовано зовнішнє освітлення. Також на 90% збудовано поливочний водопровід, виконано роботи з влаштування основи під замощення території у межах благоустрою. Доріжки у парку викладені літерами ІХТЕО (що означає "Ісус Христос Бог", літери-доріжки "І" та "Т" будуть викладені сірою бруківкою, інші - червоною). Загальний кошторис робіт по будівництву парку складає 4,5 млн грн, тобто, якщо наступного року буде виділено ще 1,5 млн грн, то проект, який погоджено, буде повністю завершено", - зазначив Ігор Фалюта.

Як зазначив ZAXID.NET Ігор Фалюта, проект передбачає, що у парку буде посаджено різні дерева - листяні, зокрема, плодові та хвойні - із них буде створена особлива композиція.

Виконавцем робіт виступає ЛКП "Львіврембудпостач". Як розповіла ZAXID.NET керівник ЛКП "Львіврембудпостач" Оксана Садова, від проспекту Червоної Калини посадять горобину і граб, які служитимуть ніби огорожею. Площу біля Церкви замостять бруківкою із символами риби, а до пам'ятника Іванові Павлові ІІ вестиме замощення бруківкою у виді великої риби.

Нагадаємо, у вересні 2007 року парк ім. Івана Павла ІІ біля собору Різдва Пресвятої Богородиці був урочисто відкритий, тоді ж висадили перші саджанці. Територія парку 1,38 га. У 2001 році на місці майбутнього парку Папа Римський Іван Павло ІІ зустрічався з українською молоддю.



www.christusimperat.org
Просмотров: 985 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz