Воскресенье, 28.04.2024, 17:42 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Май » 25 » Конференція Римо-Католицьких Єпископів України про можливий візит Папи до України
08:38
Конференція Римо-Католицьких Єпископів України про можливий візит Папи до України
Як ми вже повідомляли, після спільних реколекцій та спільної робочої зустрічі греко-католицьких та римо-католицьких єпископів України, що тривали від 16 до 20 травня 2010 р., Конференція Римо-Католицьких Єпископів України провела своє чергове засідання, під час якого обговорено різні питання душпастирського та літургічного характеру.

В офіційному комюніке Конференції Римо-Католицьких Єпископів України, оприлюдненому після зустрічі Католицьким Медіа-Центром, читаємо, що під час її проведення Голова Конференції архиєпископ Мечислав Мокшицький, Львівський Митрополит, повідомив про те, що Апостольська Столиця прийняла запрошення для Святішого Отця, щоб у 2012 році відвідати Україну. Того року Львівська римо-католицька архидієцезія святкуватиме 600-річчя перенесення єпископського осідку з Галича до Львова. На цей час також заплановано завершення Євхаристійного Конгресу в Україні. Єпископи висловили сподівання, що у його закритті зможе взяти участь Папа Венедикт XVI. Було затверджено програму проведення Євхаристійного Конгресу в Україні, який розпочнеться у 2011 році в Києві, а окремі його етапи проходитимуть в кожній дієцезії. Передбачається, що кожна дієцезія проведе також дієцезальний Євхаристійний Конгрес.

Конференція також прийняла пропозицію Комісії в справах покликань про видання "Молитовника міністранта", який після внесення доповнень, буде виданий для молоді, що служить підчас Літургії в храмі. Катихитична комісія приготовляє "Зошити для учня" та "Катехетичні підручники" для всієї України, які опрацьовані українською, польською та російською мовами. Також прийнято єдиний текст українською мовою багатьох молитов, запропонований Комісією літургії і дисципліни таїнств.

З участю запрошених доповідачів, обговорено проблеми служіння сестер-монахинь у парафіях і їх співпрацю з духовенством, а також питання, які стосуються церковної преси.

Радіо Ватикан
Категория: Украина | Просмотров: 545 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz