Воскресенье, 12.05.2024, 16:43 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Июнь » 1 » Перший католицький хостинг в Україні.
14:40
Перший католицький хостинг в Україні.

Зараз сторінка в розробці, але з радістю повідомляємо, що у найблищому часі ми починаємо працювати одразу в декількох напрямках: хостинг, інтернет-довідка Католицьких ресурсів і хостинг-проект "ecclesia.org.ua" який дасть можливість Законам, Згромадження, рухам і спільнотам мати свій безкоштовний сайт, при цьому ми запевняємо, що НЕ БУДЕ ЖОДНОЇ РЕКЛАМИ!

Кожен хто замовляє таку сторінку під свій сайт отримує від 100 мБт. на диску (точний розмір невідомий), встановлений сайт на joomla 1,0 або 1,5 за вибором, декілька шаблонів на вибір, повний доступ до FTP, панель керування DirectAdmin поштові скриньки та інші можливості. Також інструкцію як користуватися сторінкою. В сайті, для початку встановлені функції: новини, статті, контакти, фотогалерея, книга гостей, опитування, оголошення, флеш новини на головній, коментування новин і фотографій, зворотній зв’язок, та ін.

Щодо хостингу, то на ньому будуть знаходитись католицькі ресурси і будемо намагатися щоб тарифи були мінімальними, а навіть найдешевші в Україні (стосується католицьких проектів). Для початку тех-підтримка буде лише в будні, але теж в планах 7 днів на тиждень. Також можливе одразу встановлення Joomla і налаштування сайту з вибором декількох шаблонів на вибір.

 

Творці ecclesia.org.ua


http://ecclesia.org.ua/



Просмотров: 592 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz