Воскресенье, 12.05.2024, 16:17 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Июнь » 15 » В Іспанії здобув популярність документальний фільм про католицького священика
23:17
В Іспанії здобув популярність документальний фільм про католицького священика
«Остання вершина» – це фільм про життя католицького священика Пабло Домінґеса, який на початку місяця вийшов на екрани в Іспанії лише в чотирьох кінотеатрах, і швидко піднявся на перше місце у рейтингу відвідуваності, та, на прохання глядачів, його тепер можна буде оглянути в 50-ти залах усієї країни. Десятки кінотеатрів вирішили зняти з програми фільми у популярному форматі 3D, щоб звільнити місце для кінострічки, яка, досить незвично для нашого часу, у позитивному світлі представляє постать священика.

«Остання вершина» – документальний фільм, який розповідає про життя мадридського священика Пабло Домінґеса, що загинув у 2009 році через нещасний випадок у горах. Філософ та богослов Теологічного Факультету Святого Дамаза в Мадриді, він помер, маючи 42 роки, коли сходив з гори Монкайо. За життя священик піднявся на усі іспанські вершини, і ця, що височіє понад 2000 метрів над рівнем моря, була останньою. В похороні взяли участь понад 3000 людей, між якими – двадцятка єпископів.

Фільм розповідає про радісну, покірну та щиру людину, яка, за словами тих, що його знали, передчувала, що помре молодою. Фільм є представленням життя простого священика, який не є якимось героєм, екзорцистом чи місіонером, а – просто доступною людиною, яка допомагає, вислуховує, проповідує істину, має почуття гумору та вміє радіти життям.

Режисер фільму Хуан Мануель Котело розповідає також, що коли він вийшов на вулицю з телекамерою для зйомок, то для нього стало відкриттям, що вісім з десяти опитуваних осіб мають добру думку про священиків.


Radio Vatikani

Категория: Мир | Просмотров: 571 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz