Среда, 15.05.2024, 02:16 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Август » 2 » Виставка сучасного церковного мистецтва, присвячена темі «Євангельських Блаженств»
19:23
Виставка сучасного церковного мистецтва, присвячена темі «Євангельських Блаженств»
В італійській провінції Терамо, що розташована в регіоні Абруццо, в санктуарії святого Гавриїла від Страждальної Богородиці, відкрилась виставка сучасного церковного мистецтва на тему «Євангельські Блаженства». Виставка проводиться що два роки і в склад журі входять найвідоміші італійські критики. В цьогорічній виставці представлено понад 100 робіт сучасних авторів. З митцями та критиками співпрацювали богослови, допомагаючи їм зрозуміти та висловити сенс євангельських Блаженств. Це є ще одним проявом оновленого діалогу між вірою і мистецтвом.

Санктуарій святого Гавриїла від Страждальної Богородиці є одним з найвідоміших в Італії, що належить до 15-ти відпустових місць у світі, які збирають найбільше паломників. Він лежить в Апеннінських горах, в регіоні високогірного масиву Ґран Сассо. Санктуарій розрахований на понад 10.000 прочан.

Понад 2 мільйони паломників прибувають щороку до цього храму, де спочивають мощі святого Гавриїла від Страждальної Богородиці, брата монашого Чину Пасіоністів, який помер 1892 року у віці 24-ьох років. Численні чуда, які стались за посередництвом молитов до святого Гавриїла, привели до відкриття канонізаційного процесу. 1908 року він був проголошений блаженним, 1920 року – святим, а 1926 року – небесним покровителем італійської молоді.

Щороку, наприкінці серпня, навколо храму виростає наметове містечко молодих католиків. Протягом п’яти днів тисячі юнаків і дівчат з усієї Італії моляться, беруть участь у богослуженнях, духовних повчаннях, роздумують над майбутнім, обмінюються свідченнями свого духовного життя. Цього року наметове містечко буде розгорнуте уже в 30-ий раз і розпочнеться 24 серпня.




Radio Vatikani
Категория: Мир | Просмотров: 569 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz