Пятница, 26.04.2024, 23:02 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Февраль » 2 » Звернення Всеукраїнської Ради Церков перед ІІ туром виборів Президента України
09:01
Звернення Всеукраїнської Ради Церков перед ІІ туром виборів Президента України
У Зверненні до українського народу з нагоди другого туру виборів Президента України, яке 1 лютого оприлюднила Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій, мовиться: «Україна – демократична держава, в якій громадяни мають право вільно обирати Президента країни. Це право – велике досягнення, але воно на кожного громадянина накладає і велику відповідальність». Релігійні лідери закликають виборців, незважаючи на можливе розчарування або зневіру в політиці та політиках, прийти на виборчі дільниці в день голосування та зробити усвідомлений вибір, віддати свій голос за ту особу, яка, на їхню думку, є гідною бути Президентом України – гарантом державної незалежності, суверенітету, суспільного і духовного розвитку народу.

«Якщо ми будемо байдужі, ми втратимо свій шанс, а вибір все одно буде зроблений, але вже без нашої участі. Цього не можна допустити, адже реалізація права вибору – це громадянський обов’язок. За підсумками виборів один з двох кандидатів на посаду Президента України очолить нашу державу. Від голосу кожного з вас значною мірою залежить – хто це буде. Тому прийдіть на виборчу дільницю і проголосуйте!» – закликали члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.

Серед тих, хто підписали це Звернення, Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Любомир, відповідальний за зовнішні зв’язки Римо-Католицької Церкви в Україні ординарій Луцької дієцезії Єпископ Маркіян Трофим’як, Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Київський і всієї України Володимир, Архиєпископ Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви Григоріс Буніатян.

Для Радіо Ватикану, Костянтин Чавага

Radio Vatikani
Категория: Украина | Просмотров: 710 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz