Вторник, 07.05.2024, 22:08 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Ноябрь » 14 » 14 ЛИСТОПАДА, НЕДІЛЯ
09:14
14 ЛИСТОПАДА, НЕДІЛЯ
зел) ХХХІІІ Неділя звичайна


ПЕРШЕ ЧИТАННЯ
Мал 3, 19-20а
Читання з Книги пророка Малахії
"Ось надходить день, неначе піч палає. Тоді всі горді й усі злочинці будуть – солома, і спалить їх той день, що прийде, – говорить Господь Сил, – і не зоставить їм ні кореня, ні вітки. Для вас же, що боїтеся Імені мого, зійде сонце правди, і в його промінні буде спасіння”. Cлово Боже.

ПСАЛОМ РЕСПОНСОРІЙНИЙ
Пс 98(97), 5-6. 7-8. 9 (П.: пор. 9)
Господь приходить, щоб судити землю.


Псалми співайте Господеві на гуслах, *
на гуслах і голосом співу!
Сурмами й під звуки рогу, *
ликуйте перед царем Господом!


Нехай заграє море та його повнота, *
світ і його мешканці.
Ріки нехай у долоні плещуть *
і разом нехай ликують гори –


Перед Господом, *
бо Він іде судити землю;
судитиме по справедливості всесвіт, *
по правоті – народи.

ДРУГЕ ЧИТАННЯ
2 Сол 3, 7-12
Читання з Другого послання Павла Апостола до солунян
Брати! Самі знаєте, як належить наслідувати нас, адже ми не були у вас без діла і даром хліба не їли ні в кого, а працювали в утомі й напруженні день і ніч, аби не бути тягарем нікому з вас. Не тому, що ми не маємо влади, але щоби подати себе як приклад вам, аби ви стали подібними до нас. Бо коли ми були у вас, то заповідали вам: коли хто не хоче працювати, хай не їсть. Оскільки чуємо, що деякі між вами бездіяльно живуть, нічого не роблять, лише пхаються до всього, то таким наказуємо і просимо в нашому Господі Ісусі Христі, щоб вони мовчки працювали та їли свій хліб. Cлово Боже.

СПІВ ПЕРЕД ЄВАНГЕЛІЄМ
Лк 21, 28
Алілуя, алілуя, алілуя.
Випростайтесь і підніміть ваші голови вгору,
бо ваше визволення близьке.

ЄВАНГЕЛІЄ
Лк 21, 5-19
† Читання святого Євангелія від Луки
Того часу, коли дехто говорив про храм, що прикрашений коштовним камінням та дарами, Ісус  сказав: «Настануть дні, коли з того, що бачите, не залишиться і камінь на камені, який не був би зруйнований». Вони запитали Його, кажучи: «Учителю, коли ж це буде і яке знамення того, коли це має статися?» Він же відповів: «Стережіться, щоб вас ніхто не ввів у оману, бо багато хто прийде під Моїм Ім’ям, кажучи: "Це я!” – і: "Час наблизився!” – Не йдіть за ними. Коли ж почуєте про війни та розрухи, – не бійтеся, бо має це раніше статися, але це ще не кінець». Тоді говорив їм: «Повстане народ проти народу і царство проти царства; і будуть місцями великі землетруси, голод, пошесті й жахливі події, і будуть великі знамення з неба. А перед цим усім накладуть на вас свої руки і будуть переслідувати, видаючи в синагоги та в’язниці; поведуть вас до царів і володарів через Моє Ім’я; станеться ж вам це на свідчення. Отже, покладіть у серцях ваших не турбуватися наперед, що відповідати, бо Я вам дам слова та мудрість, яким не зможуть протистояти чи відповісти всі противники ваші. Видаватимуть вас і батьки, і брати, і родичі, і друзі, і вб’ють декого з вас, і будуть ненавидіти вас усі через Моє Ім’я. Але й волосина з вашої голови не пропаде. У вашій терпеливості здобудете ваші душі. Cлово Господнє.

Категория: Литургические чтения | Просмотров: 658 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz