Среда, 15.05.2024, 19:40 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Июль » 20 » Альбом французьких священиків у топі музичних хітів (відео)
19:56
Альбом французьких священиків у топі музичних хітів (відео)
Єпископ Жан-Мішель з Гап, що на півдні Франції, є задоволений з успіху альбому „Spiritus Dei”, записаного священиками його дієцезії. - Потрібно іти з духом часу - сказав ієрарх в розмові з телевізійною газетою „TVMag”. - Адже в добі швидкісних потягів я не їжджу диліжансом - додав 69-літній ієрарх.

Багато тижнів альбом „Spiritus Dei” знаходиться в топі кращих хітів у Франції. Продано 300 тис. штук дисків. Єпископ Ді Фалко назвав співаючих священиків „трьома найгарнішими священицькими голосами”. Альбом містить французькі популярні твори в нових виконаннях та вокальну музику духовного характеру.
Група „Les Pretres” (Священики) – це два священики: Жан-Мішель Бардет і Чарльз Троеш а також семінарист Дінх Нгуєн. Вони часто подорожують з концертами по Франції, оточені юрбами фанів, і чують про себе, що є „свіжим подувом християнства”.
Коли кілька днів тому через їх департамент проїжджала легендарна гонка „Тур де Франсу”, на трасі були присутні також „Les Pretres”. Священики виступили на вечірньому концерті в зимового палаці спорту в Рісул, а наступного дня в Сістерон.
Дохід з продажу альбому буде призначений на закупівлю комп'ютерів для школи святої Терези в Мохазоаваріво на Мадагаскарі, в якій вчиться 1700 дітей, а також на розбудову санктуарію Нотр-Дам-де-Ло на території дієцезії Гап.




http://www.catholic-media.org/ua/
Категория: Мир | Просмотров: 764 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz