Вторник, 14.05.2024, 18:59 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Август » 15 » Автор книги «Секс, якого не знаєте» о.Ксаверій Кнотц стане спеціальним гостем Форуму видавців у Львові
09:04
Автор книги «Секс, якого не знаєте» о.Ксаверій Кнотц стане спеціальним гостем Форуму видавців у Львові
Sexs-obkl.jpgМонах-капуцин із Польщі о. Ксаверій Кнотц, автор польського бестселера "Секс, якого не знаєте", на запрошення видавництва "Свічадо" відвідає Львівський Форум видавців.

Як повідомили РІСУ у видавництві, о. Ксаверій Кнотц буде в Україні два дні - 15-16 вересня. Він візьме участь у відкритті Форуму видавців, а 16 вересня в рамках Форуму презентує свою книгу для українських читачів та журналістів.

Також запланована презентація українського видання книги та зустріч автора зі студентами Українського Католицького Університету у Львові, представниками молодіжних та сімейних рухів Католицької церкви та журналістами релігійних видань.

Книга «Секс, якого не знаєте» є підсумком багаторічної праці автора і водночас спробою донести до ширшого кола зацікавлених осіб біблійне вчення про сексуальні стосунки у подружжі.

«Це своєрідна християнська апологетика сексуальності як дару Божого. Природньо, що вона викликає велику дискусію: як про це говорити в Церкві. Тому ми вважали за потрібне запросити автора в Україну, щоби кожен міг поставити своє запитання о.Кнотцу і отримати відповіді безпосередньо у нього. А Форум видавців - найкраща нагода для такої зустрічі», – розповідає Богдан Трояновський, директор видавництва "Свічадо".

Форум видавців відбудеться 15-19 вересня у Львові, а його різні заходи відбуватимуться в Палаці Мистецтв, Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької, Духовному театрі «Воскресіння», Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, обласній філармонії, в музеях, мистецьких галереях, бібліотеках, навчальних закладах, клубах, кав’ярнях, на вулицях міста.

Організатори обіцяють, що за 5 днів відбудеться мінімум 300 заходів, присвячених цій події.

Видавництво "Свічадо", Асоціація християнських видавців України та близько десяти релігійних видавництв традиційно беруть участь у головному книжковому форумі країни.

Довідка:

Ксаверій Кнотц (1965 р. н.) - доктор пасторального богослов’я, реколекціоніст, душпастир подружніх пар, головний редактор тематичного порталу "Szansa spotkania”.

Працював студентським душпастирем і катехитом у школі в Вроцлаві, студіював у швейцарському Фрибурзі та Любліні, був викладачем у Кракові, душпастирем у Стальовій Волі.

Веде реколекції для подружжів на теми сексуальности. Автор книжок «Подружній акт. Шанс зустрічі з Богом і подружньою половинкою», «Секс, якого не знаєте. Для подружжів, які люблять Бога», «Не бійтеся сексу. Кохай і роби, що хочеш».

У вересні вийде друком нова книжка автора – «Секс є Божий, чи католицька еротика».

Також читайте інтерв'ю з о.Ксаверієм Кнотцем на РІСУ.



http://www.risu.org.ua

Категория: Украина | Просмотров: 1004 | Добавил: Andrii40 | Теги: о. Ксаверій Кнотц | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz