Пятница, 10.05.2024, 07:02 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2010 » Июнь » 3 » Програма Апостольської Подорожі на Кіпр
12:53
Програма Апостольської Подорожі на Кіпр
На початку червня Вселенський Архиєрей Венедикт XVI здійснить чергову Апостольську подорож, відвідуючи цього разу невелику католицьку громаду Кіпру. Метою візиту є вручення Instrumentum Laboris (робочого документу) Синоду Єпископів Католицької Церкви, присвяченого Церквам Близького Сходу, Президії цього Синоду. Вручення відбудеться під час урочистої Служби Божої в столиці Кіпрської Республіки місті Нікосії.

Святіший Отець прибуде на острів 4 червня 2010 р., і першим містом, яке він відвідає, буде місто Пафос. Після церемонії привітання в місцевому міжнародному аеропорту, Венедикт XVI від’їде до базиліки святої Киріяки Хрізополітіси з ХІІІ ст., де відбудеться екуменічне богослуження.

Наступного дня, 5 червня, Папа перебуватиме у столиці Кіпру місті Нікосія, де здійснить візит ввічливості до Президента Республіки, в президентському палаці зустрінеться з представниками влади та дипломатичного корпусу, а на стадіоні школи святого Марона – з католицькою громадою острова. Опівдні Вселенський Архиєрей здійснить візит до Блаженнішого Хризостома ІІ, Глави Кіпріотської Православної Церкви, в резиденції якого також відбудеться обід. Увечері, в латинському храмі Святого Хреста, Венедикт XVI відправить Службу Божу і проведе зустріч з священиками, богопосвяченими особами, дияконами, семінаристами, катехитами та представниками церковних рухів Кіпру.

В неділю, 6 червня, в спорткомплексі Елевтерія в Нікосії Святіший Отець очолить Євхаристійне богослуження з нагоди публікації Робочого документу Синоду Єпископів Католицької Церкви, присвяченого Церкві на Близькому Сході. Після обіду в приміщенні Апостольської Нунціатури разом з Патріархами та єпископами, що входять до Спеціальної ради Синоду Єпископів в справах Близького Сходу, Венедикт XVI відвідає маронітський катедральний собор в Нікосії, звідки від’їде до міжнародного аеропорту в Ларнаці, де відбудеться офіційна церемонія прощання.

Radio Vatikani
Категория: Святой Престол. | Просмотров: 604 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 0.0/0
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz