Среда, 24.04.2024, 01:36 Вы вошли как Гость · Группа "Гости" · RSS
Новости Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость

Основное меню
Категории новостей
Святой Престол. Мир
Украина СНГ
Литургические чтения Толкование литургических чтений
Воскресная школа для детей Евангелизация
Новости сайта Публикации
Архив новостей
Мини - чат
Помогите ребёнку
Facebook



добавить на Яндекс
 
Главная » 2012 » Сентябрь » 8 » Роздуми до Слова Божого на свято Народження Пресвятої Діви Марії
08:36
Роздуми до Слова Божого на свято Народження Пресвятої Діви Марії

Родоводи на сторінках Біблії для багатьох читачів часто стають немовби бар’єром, який треба перескочити, щоб читати далі більш цікавіші факти. Таки справді треба просити допомоги у Святого Духа, щоби прочитати перші дев’ять розділів Книги Хронік або початок Євангелія від Матея, де майже нічого немає, лише опис, хто кого породив. Однак це лише на перший погляд. Пригляньмося детальніше, глибше.

" Кожне ім’я у Святому Письмі – це історія, місія, покликання якоїсь людини

Що ми бачимо, коли читаємо родовід? Що ми розуміємо, коли дивимось на імена? Мабуть, лише те, що це імена людей, які належали до предків нашого Спасителя. Однак для Біблії імена – це значно щось важливіше. Кожне ім’я у Святому Письмі – це історія, місія, покликання якоїсь людини. Кожне ім’я – це історія біблійного героя. Ми просто читаємо: Ісаак породив Якова, а Яків породив Юду і його братів. Але коли ми зазирнемо в Книгу Буття, то побачимо, як багато всього сталося, перш ніж Яків породив Юду і його братів. Прочитаємо про його конфлікт із братом, про його втечу до свого дядька Лавана, і про те, як він мусів крутитися, щоб вижити.

Одним словом, за кожним ім’ям родоводу прихована ціла історія. Щоби глибоко зрозуміти генеалогічне древо Спасителя, добре було б зазирнути до життя Його предків, до радісних обітниць, але й сімейних скандалів. Господь прийшов, щоб зцілити усе! 


о. Роман Лаба OSPPE


http://www.credo-ua.org

Категория: Толкование литургических чтений | Просмотров: 840 | Добавил: Andrii40 | Пожалуйста проголосуйте за эту новость  Рейтинг: 2.0/1
Copyright Сatholic-info. © 2024
Поиск
...
Опрос
Какой праздник для вас самый главный?
Всего ответов: 530
Мы на You Tube
Радио Мария ОнЛайн
Праздники
НАША КНОПКА


...
Block contentТелебачення Віковічного Слова
eXTReMe Tracker Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое. Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека. Рейтинг Francis.ru
 

Бесплатный хостинг uCoz